Νάβαλης Κωνσταντίνος

DSC 3501

Ο ιατρός Νάβαλης Κωνσταντίνος τελείωσε την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης (έξι χρόνια) μετά την εισαγωγή του σε αυτή μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ακολούθησε η εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας και η εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου (Αγροτικό).

Κατόπιν ξεκίνησε και ολοκλήρωσε (1999) την ειδικότητα της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στο νοσοκομείο ΚΑΤ Κηφισιάς η οποία διαρκεί πέντε (5) χρόνια και περιλαμβάνει:

  • έξι μήνες Παθολογία
  • έξι μήνες Νευρολογία
  • έξι μήνες Ορθοπαιδική
  • τρισήμισυ χρόνια Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση

Ασχολείται με την αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων.

Υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης της κλινικής Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης στο νοσοκομείο ΚΑΤ Κηφισιάς με συμμετοχή στο Ιατρείο αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων καθώς και στο εξωτερικό Ιατρείο αντιμετώπισης χρόνιου μυοσκελετικού πόνου (1999-2005).

Παράλληλα με την ειδικότητα ασχολήθηκε με τον βελονισμό κάνοντας σειρά μαθημάτων σε σχολή βελονισμού ενώ το 1999 μετεκπαιδεύτηκε στο Πεκίνο με την σχολή βελονισμού.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια Διαχείρισης του Πόνου με βελονισμό από διεθνούς φήμης ιατρούς όπως ο Robert Gerwin MD και ο Thomas Lundeberg καθώς και σε σεμινάρια Κοσμητικού- Αισθητικού Βελονισμού με την Dr Radha Tambirajah.

Το 1999 έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης μετά από γραπτές εξετάσεις (Fellow of the UEMS PRM Board) και από το 2013 ανανέωσε τον τίτλο πλέον ως Senior Fellow of the UEMS PRM Board.

Τα έτη 2006-2010 εργάστηκε ως Φυσίατρος σε δημόσια κέντρα αποκατάστασης και θεραπευτήρια.

Το 2014-2015 παρακολούθησε σεμινάρια της Ιταλικής Εταιρείας Προλοθεραπείας (Societa Italiana di Proloterapia) για διαχείριση πόνου και αστάθεια αρθρώσεων από συνδεσμικές και τενόντιες βλάβες

Επιστημονικά υπεύθυνος στην έναρξη λειτουργίας (11/2018) του πρώτου ιδιωτικού κέντρου αποκατάστασης της Κύπρου, Nicosia Rehabilitation Centre.

Iατρός στην Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ ΚΑΤ Κηφισιάς (από 01/2021).

Επιμελητής Β΄ ιατρός στην κλινική της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του ΓΝΑ ΚΑΤ Κηφισιάς από τον 02/2024.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Master) της Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (2003-2008).

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης.

Copyright © 2015 All Rights Reserved
Νάβαλης Κωνσταντίνος - Φυσίατρος
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

κατασκευή ιστοσελίδων webmac
υπηρεσίες ιατρικού marketing Health Solutions