Νέες προκλήσεις στην κλινική πράξη της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης - Η διασύνδεση με τις άλλες Ιατρικές Ειδικότητες

To 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2022, στο κτήριο του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το Συνέδριο αποτελεί ένα κάλεσμα για ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων και γόνιμο διάλογο σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα της Φυσικής Ιατρικής, μια ανάγκη επιτακτική και χρήσιμη υστέρα από δυο χρόνια αποχής από τα συνεδριακά δρώμενα.

Τις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου οι σύνεδροι θα αναλύσουν επιστημονικά ζητήματα που απασχολούν την σύγχρονη Αποκατάσταση ενώ θα παρουσιάσουν και νέα ερευνητικά δεδομένα που παρουσιάζουν αυξημένο  ενδιαφέρον. Στόχος, ανάμεσα στα άλλα, είναι να αναδειχθεί και η  στενή και πολύχρονη συνεργασία της ειδικότητας της φυσικής ιατρικής με άλλες ιατρικές ειδικότητες.

Καλεσμένοι είναι αξιόλογοι συνάδελφοι οι οποίοι θα  καλωσορίσουν όσους θέλουν να ενημερωθούν για αυτόν τον σημαντικό τομέα της Αποκατάστασης , θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους  ενώ δεν θα λείψουν και τα κλινικά φροντιστήρια.

Ο Φυσίατρος Κωνσταντίνος Νάβαλης την Παρασκευή 25/11/2022 θα παρουσιάσει την ομιλία του με τίτλο  «"Μονάδα Εντατικής Θεραπείας - Αποκατάσταση Βαρέως Πάσχοντα ασθενή"» ενώ , την ίδια μέρα, θα συμμετέχει και στο Προεδρείο.

Copyright © 2015 All Rights Reserved
Νάβαλης Κωνσταντίνος - Φυσίατρος
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

κατασκευή ιστοσελίδων webmac
υπηρεσίες ιατρικού marketing Health Solutions
Δ.: Λ. Κηφισίας 317 Γ, 14561 Κηφισιά
Τ.: 210 6205129-30