ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (Targeted Radiofrequencies Therapy- TECAR Therapy)

Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε την συσκευή BTL-6000 TR-Therapy, για την επίτευξη βέλτιστου θεραπευτικού αποτελέσματος στις περιοχές που επιθυμούμε.

Η θεραπεία TECAR προάγει τις φυσιολογικές διεργασίες του μεταβολισμού των ιστών μεταφέροντας ενέργεια σε αυτούς, χωρίς να εισάγει ακτινοβολία από κάποια εξωτερική πηγή.

Λειτουργεί εντός του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων μεγάλου μήκους κύματος σε 0,5 MHz.

Χρησιμοποιούμε δύο ηλεκτρόδια: το χωρητικό και το αντιστατικό. Με το χωρητικό διεγείρουμε καλύτερα περιοχές με υψηλό ηλεκτρολυτικό περιεχόμενο όπως μύες ενώ με το αντιστατικό περιοχές με υψηλή αντίσταση όπως τένοντες, σύνδεσμοι, οστά- αρθρώσεις.

Πάντα τοποθετούμε σταθερά μία πλάκα (μεταλλικό αγωγό) σε ανάλογο σημείο του σώματος ώστε να κλείνουμε το κύκλωμα.

Ο θεραπευτής είναι σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας πάνω από τον ασθενή, μετακινεί συνέχεια τα ηλεκτρόδια (ιδιαίτερα το χωρητικό), δημιουργώντας μία εξαιρετική αίσθηση απόλυτα ανεκτής θερμότητας.

Η επιλεκτική θέρμανση των ιστών, φαίνεται να προκαλεί θετική επίδραση στην αρτηριακή και λεμφική μικροκυκλοφορία με αποτελέσματα όπως μείωση του πόνου, μυϊκή χαλάρωση, ελάττωση οιδημάτων, ταχύτερη ανάπλαση και επούλωση των ιστών άρα και καλύτερη αποκατάσταση ασθενών με παθολογίες του μυοσκελετικού, νευρικού και λεμφικού συστήματος.

Αντιμετωπίζονται παθήσεις που αφορούν την σπονδυλική στήλη, τους ώμους, αγκώνες, ισχία, γόνατα, ποδοκνημικές, πελματιαία απονεύρωση και είναι οξείς ή χρόνιοι τραυματισμοί, αθλητικές κακώσεις, οσφυαλγία, αυχεναλγία, τενοντοπάθειες, ουλώδης ιστός, κυτταρίτιδα κ.ά.

Αντενδείξεις αποτελούν η εγκυμοσύνη, ύπαρξη βηματοδότη και μεταλλικών εμφυτευμάτων, νεοπλασίες και διαταραχές πηκτικότητας καθώς και ασθενείς με νόσο Parkinson.

Μία τυπική θεραπεία διαρκεί από 15 ως 30 λεπτά και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπευτικές μεθόδους. Χρειάζονται συνήθως 3-6 συνεδρίες, με τα αποτελέσματα να γίνονται άμεσα αντιληπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

navalis5 11 20

Copyright © 2015 All Rights Reserved
Νάβαλης Κωνσταντίνος - Φυσίατρος
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

κατασκευή ιστοσελίδων webmac
υπηρεσίες ιατρικού marketing Health Solutions
Δ.: Λ. Κηφισίας 317 Γ, 14561 Κηφισιά
Τ.: 210 6205129-30